Emelie och Astro

Riktigt bra vecka
Som rubriken säger så har denna vecka vart riktigt bra, redan måndag morgon började allting bra och så har det fortsatt. Jag har börjar lägga upp en planering för lydnaden då jag nu bestämmt mig för att tävla helhjärtat och köra på nästa år, nu ger vi järnet. Läst alla nya regler, moment och lägger upp träningsschema utefter det. Vi har precis startat dirigerings apporteringen och efter bara tre pass känner jag verkligen att, vilken hund jag har, wow!
Träningen i helhet går riktigt bra just nu och vi har roligt som bara den, jag har verkligen fått kläm på hur jag ska hålla ihop alla hans tankar så det inte blir för mycket för han själv. Igår mötte vi upp med Julia och Härja, körde lite lydnad och fikade (+massa hundprat som vanligt), här under är ett gäng bilder jag tog utav dem, sötaste lilla aussietjejen det där ♥.

Sedan idag hämtade jag upp Esther kring halv två så åkte vi iväg och körde ett lydnadspass, kom med lite tips till henne hur hon kan förbättre deras fotgående. Men måste säga att jag är lika imponerad varje gång utav hur diktiga dessa två nybörjade är, de växer så fint tillsammans och blir riktigt glad när jag ser dem. Ni får akta er för dessa är vassa tillsammans! Tog även ett par bilder på hennes fina kille, dock alltid lika svårt att fota svarta hundar, men jag gjorde mitt bästa.