Emelie och Astro

Härlig sommardag!
agar som denna får det gärna bli mer utav, dagen startade 07.30 med cykeltur för Astro, gav han mat och klockan 08.15 åkte jag ut till klubben. Det har varit rallytävling både lördag och söndag, men det var bara idag (tekniskt sett igår då jag skriver detta 01.30), som de behövde hjälp. Så där var jag till klockan 14.00 ungefär, sedan till mormor för morsdagsfika, men stannade inte där så länge, var helt slut i skallen av att ha stått i stekande solen i flera timmar så åkte hem och sov ett par 2/3 timmar. När jag vaknade gick jag ut med en uttråkad Astro och körde lite lydnad och kastade frisbeen åt honom, använde även mitt 50mm objektiv som jag inte använt på nästan 1 år.
Här under är ett par bilder jag tog på honom, ha i åtanke att jag inte är van mitt fasta nu när jag så länge bara använt mig utav mitt zoomobjektiv.
Sedan på kvällen där kring halv tio, skrev Julia och frågade om jag ville med ut på promenad i skogen, med vovvarna såklart. Det ville jag, var rätt pigg eftersom att jag hann sova innan. Vi kanske gick en 4 km och hundarna sprang runt som galningar i början, sedan lunkade de på som vanligt. Alltid lika kul med dem två!
Tog även med mig kameran för att se hur det skulle funka med 50mm när solen gått ner och ljuset inte var lika bra och blev rätt nöjd, lite gryniga bilder men i överlag rätt bra!

De finaste små skitungarna (bokstavligen) i världen! ❤❤